Sjælesorg i sorggruppe eller på nettet

Lokal sorggruppe

Mange efterladte oplever, at andre har svært ved at forstå, hvordan de har det. Derfor kan der være lindring og trøst i at mødes i en sorggruppe for at tale med andre, der selv har mistet en, som stod dem nær.

På tværs af alle i Hedensted provsti tilbyder kirkerne sorggrupper til voksne efterladte, der har brug for et sted at gå hen med deres sorg og dele tanker om ensomhed, splittede familiefølelser, rådvildhed og alt, hvad der ellers ligger de sørgende på sinde.

To præster står normalt for sorggruppe i Aale sognehus. Når du henvender dig med ønsket om at blive del af en sorggruppe, aftaler du en indledende samtale med en af de præster, der står for sorggruppen. Sorggrupperne mødes ca. hver 4. uge og et forløb varer 4 -6 gange. 

Ønsker du at blive del af en sorggruppe, skal du henvende dig til sognepræst Maria Bech Tuominen selle sognepræst Annette Lyster-Clausen på tlf. 75676011 eller 20971202.

Du er også altid velkommen til at kontakte en af sognets præster for at aftale tid til en samtale. Om sorg, livskrise eller andet, der tynger sjælen.

Deltagelse er gratis.

Sjælesorg på nettet

Vil du tale med en præst via nettet kan du benytte www.sjaelesorg.nu.

Det er anonymt at deltage i en chat, og det kan handle om alt lige fra ensomhed, angst, sorg og krise, skilsmisse, mobning, tvivl og tro, til eksamensangst eller kærestesorger.

Masser af unge og ældre har allerede henvendt sig.